Velikonoční MENU

Předkrm

Grilovaný králičí hřbet

podávaný na chlebu pečeném v naší peci, servírovaný s nakládanou šalotkou, majonézou z konfitovaných žloutků a doplněný o salátek z mladého špenátu

Polévka

Jarní hráškový krém

jemný krém ze zeleného hrášku ovoněný medvědím česnekem, servírovaný se zakysanou smetanou, pažitkovým olejem a na másle opečenými krutony

Hlavní chody

Jehněčí kotletky na kosti

jehněčí hřebínky marinované na čerstvých bylinkách, podávané s grilovanou jarní cibulkou, mladou karotkou, pečenými baby brambůrkami, zdobené křupavou panchettou a demi glace omáčkou

Pečené králičí stehno

špikované králičí stehno, pečené na kořenové zelenině a slanině, podávané s mladými žampiony taženými ve smetanové omáčce a jarní nádivkou s kopřivami

Dezert

Mechová roláda

plněná citronovým mascarpone

 

CENY ZVÝHODNĚNÉHO VELIKONOČNÍHO MENU:

MENU 1 (předkrm, polévka, hlavní chod 1 – TIP šéfkuchaře, dezert) 775 Kč / 1 osoba

MENU 2 (předkrm, polévka, hlavní chod 2, dezert) 595 Kč / 1 osoba

Ceny jednotlivých pokrmů:

předkrm – 195 Kč

polévka – 75 Kč

hlavní chod 1 – 495 Kč

hlavní chod 2 – 295 Kč

dezert – 85 Kč

DÍKY OMEZENÉMU POČTU PORCÍ DOPORUČUJEME UDĚLAT REZERVACI KONKRÉTNÍHO MENU.